Alle bedragen op deze site zijn inclusief 21% BTW

Bestellen, betalen, verzendkosten, levertijd :

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met Ideal, Mister Cash (voor België), vooraf overmaken, of contant/pin bij afhalen. Afhaaladres Nieuwegein.

Wat is IDEAL?
U betaalt online via internetbankieren. Het is gratis, makkelijk en veilig. Voor meer informatie kunt u surfen naar de iDeal site.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Wij vragen €7,95 als bijdrage in de verzendkosten.
Wij versturen niet naar andere landen, behalve België (€ 9,50)

Wat is de levertijd?
De geschatte levertijd staat altijd vermeld bij de informatie van het artikel.
De levertijd gaat tellen na betalingsontvangst. Meestal is het behang binnen een paar dagen bij u thuis.
Verzendingen naar België doen er over het algemeen een aantal dagen langer over.

--------------------------------------------------------------

Klachten, retouren, bijbestellingen :

Retouren:
Alle door u bestelde artikelen kunnen kostenloos aan ons geretourneerd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst.
Producten die niet geretourneerd kunnen worden zijn: fotobehang. Tevens nemen wij alleen ongeopende en onbeschadigde rollen behang retour.
Door u teveel bestelde rollen kunnen niet retour. (b.v. u bestelt 6 rol en u wilt 1 overgebleven rol behang retour sturen).
Het volledige door u betaalde factuurbedrag inc. de verzendkosten worden binnen 30 dagen automatisch aan u terugbetaald. De retour vezendingskosten zijn voor uw eigen rekeningen.

Ik heb te weinig besteld. Kan ik nog een rol bijbestellen?
Jazeker. Het is aan te raden dit zo snel mogelijk te doen i.v.m. het kleurbad. Als de banen tegen elkaar aan moeten sluiten is het van belang om hetzelfde kleurbad te gebruiken om kleurverschil te voorkomen. Dit is meestal een nummer of een letter en staat op de wikkel van de rollen vermeld. Dit badnummer kunt u in "stap twee" van de betaling vermelden bij "opmerkingen". Wij proberen dan het gevraagde badnummer te verzenden. Het kan helaas voorkomen dat dit badnummer al is uitverkocht.
Wij sturen dan een vervangend badnummer.

Als ik een fout in het behang ontdek, wat moet ik dan doen?
U stuurt ons een stuk behang met de fout, de behangwikkel met de betreffende nummers en een omschrijving van de klacht op. Wij nemen dan na ontvangst z.s.m. contact met u op.

De kleuren van het behang zijn anders dan op mijn beeldscherm. Hoe kan dat?
Dit kan komen door de instelligen van uw beeldscherm. Voor een zuivere kleuren weergave kunt in onze showroom altijd de stalen komen bekijken.

 

Er zitten minder rollen in de doos dan ik besteld heb. Wat nu?
Er is een strenge controle op het te verzenden aantal rollen. Op de meegeleverde factuur/pakbon staat een persoonlijke ondertekening van de controleur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet compleet of opengebroken aankomen. Tegen meerbetaling is eventueel uw zending te verzekeren.

 

--------------------------------------------------------------

 

Privacy :
Worden klantgegevens ook gebruikt voor andere doeleinden?
Nee, wij garanderen dat uw gegevens alleen worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. Wij versturen uit privacy oogpunt ook geen nieuwsbrieven enz.

Alle persoonsgegevens worden verstuurd met een beveiligde SSL verbinding.

--------------------------------------------------------------

 

Algemene voorwaarden :

 

Hebben jullie ook algemene voorwaarden?
Ja, deze worden altijd getoond voordat u de aankoop bevestigd. U kunt ze ook uitprinten.

--------------------------------------------------------------

 

Overige informatie :

 

Wat is stortend plakken?
Vooral bij effen behang, (behang dat egaal van kleur is) kom je regelmatig tegen dat het behang om en om geplakt moet worden ↑↓. Het kan anders gebeuren dat u banen met kleurverschil ziet. Tip: Geef van te voren pijltjes aan met potlood op de achterkant.


Kunnen jullie ook een klein stukje behang opsturen zodat ik de kleur beter kan zien?
Helaas hebben wij geen stalenservice. U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuwegein. Hier kunnen wij u alle stalen laten zien. De koffie staat klaar...

Hoe reken ik uit hoeveel behang ik nodig heb?
U kunt ons een mail sturen met de betreffende maten, zodat wij u kunnen helpen. Er kunnen helaas geen rechten aan deze hulp worden verleend.

Wanneer krijg ik een gratis KiKa sleutelhanger of grote KiKabeer?
Bij besteding vanaf 100 euro (excl. verzendkosten - incl. BTW) krijgt u een sleutelhanger kado. Bij bepaalde aktie artikelen krijgt u een beer kado. Dit wordt altijd duidelijk bij het betreffende aktie artikel vermeld. De sleutelhanger-aktie vervalt bij deze laatstgenoemde artikelen. Met de KiKa sleutelhanger en beren steunt u KiKa!

Hoe breng ik het walltastic 3D behang aan?
-Als volgt, 1 pakje Perfax behangplaksel (paars) aanmaken met 4 liter water, half uur laten staan dan doorroeren en klaar om te beginnen.
-Een vel Wall-Tastic insmeren met plaksel, goed uitsmeren en 3 tot 4 minuten laten liggen op de plaktafel ( de randen krullen dan iets om) dan met zeer weinig lijm nog eens uitsmeren, de randen leggen zich plat en dan het papier van tafel pakken en tegen de muur.
-Dit gaat perfect (geen lijm op de muur doen). Zeker geen VLIESBEHANGLIJM gebruiken want deze moet op de muur gesmeert worden en daar moet het behang dan droog op, met als gevolg enorm veel blazen

Kan vliesbehang over gewoon behang heen geplakt worden?
Bekijk deze kinderbehang blog.

 

 Kinderbehang , babybehang en muurstickers voor de kinderkamer

© 2010 - 2018 BEHANG4KIDZ - Hip kinderbehang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel